lördag 2 mars 2019

1-2 Mars






Skulle ta ut halvblodet Lady idag och tyckte Emmet var lite små konstig när jag skulle stänga grinden men såg sen att en bestämd Siri hade lagt in backen. Lite roligt, såg henne inte först då Emmet är lite högre men hon tar för sig och är inte blyg damen. Nu kan de stå 5 st och äta på balnätet och Siri är poppis.

Varit sånt himla före på ridbanan så vi har kört pushing passeger efter Pelle. Pat säger att det naturligaste vid starting är att rida ut. Så vi har kört på det, varför inte. Haft brors barn här så blev lite sent igår på första turen. Pelle följde med som första häst och vi gick till skogstigen där "lilla svängen" börjar innan vi satte upp. Körde barbacka och hängde lite på henne, gjorde några böjningar och flyttade bakdelen. Hade lite svårt att be henne gå fram men tog lite tid och vi lyckades lirka oss fram. Väl igång gick det bra, inte spänd eller förvånad att jag hängde med. Väldigt cool.

Idag gjorde vi samma sak, hade på sadeln medan vi gick till skogen och körde barbacka sen =) Gick snabbare den här gången att gå upp i gångart. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar